De school ligt in het prachtig stuk natuurgebied 'De Noordduinen'. Daardoor wordt een sfeer van rust en veiligheid gecreëerd. Een dynamisch en creatief leerkrachtenteam werkt samen om uw kind alle ontwikkelingsmogelijkheden te kunnen bieden en dit zowel op het cognitieve, affectieve als op het motorische vlak. We vinden het uiterst belangrijk dat kinderen zich kunnen ontplooien tot sociaalvaardige en ruimdenkende burgers. We doen dit in een school waar een familiale sfeer heerst en waar inspraak geen ijdel woord is.

Tenslotte zijn ook de hedendaagse accommodatie, het sterk uitgewerkt zorgbeleid en de vele activiteiten die georganiseerd worden belangrijke troeven van onze school.

 

July 1, 2018, 12:35 pm
Proclamatie zesdeklassers

Op woensdag 27 juni werden alle zesdeklassers samen met hun familie uitgenodigd in het atrium van onze school voor de plechtige proclamatie. Hieronder vind je enkele sfeerbeelden!

June 30, 2018, 7:45 am
Onze sterren van het zesde

De zesdeklassers hadden een leuke verrassing mee naar de proclamatie. Samen met enkele mama's maakten ze een tof filmpje over hun schooltijd! We delen het graag met jullie! Bedankt! Dit is echt lief!

June 29, 2018, 9:19 pm
Op de moto van de meester

Vandaag ging de wens van enkele derdeklassers in vervulling! Ze droomden er al geruimte tijd van om eens op de moto van meester Christophe te zitten! Omdat alle kinderen met een mooi rapportje het ... See more

June 29, 2018, 6:43 pm
Peuterdiploma

Vandaag wandelden niet enkel de kinderen van het 6de leerjaar de schoolpoort buiten met een diploma op zak. De allerjongsten gingen immers naar huis met hun peuterdiploma! Zij zijn vanaf nu peuter af ... See more

June 28, 2018, 6:28 pm

Alle leerlingen kregen vandaag een nieuwsbrief mee naar huis. Daarin vindt u reeds een overzicht met belangrijke data voor volgend schooljaar.

June 27, 2018, 4:24 pm
BBQ op school!

De kinderen van de peuterklas en de 1ste kleuterklas organiseerden gisteren een gezellig zomerfeestje in hun klastuin. Na een lekker aperitiefje, smulden ze van een heerlijke BBQ-worst met appelmoes ... See more

June 27, 2018, 4:14 pm
Waterfeest: twee emmertjes water halen

Spannend! De kinderen gaven de emmer water zo snel mogelijk door. Wie de emmer immers vasthield terwijl meester Ludo toeterde, kreeg een hele emmer water over zich heen.

June 27, 2018, 3:37 pm
Waterfeest: barman op krukken

Op het waterfestival konden we ook al een aantal obers in spe spotten! Met een plateau vol bekers water stapten ze over de vele 'obstakels' (blokken). Wat was dat tof!

June 27, 2018, 12:28 pm
Waterfeest: waterestafette

Sommige kinderen konden echt goed wandelen met een bekertje water op hun hoofd... Anderen hadden hier precies meer moeite mee waardoor ze regelmatig getrakteerd werden op een kleine douche!

June 27, 2018, 12:26 pm
Waterfeest: eendjes vissen

Op ons waterfeest konden de kinderen uiteraard ook eendjes vissen. De grotere kinderen konden een moeilijkere variant van het spel spelen!

« 2 van 7 »